Saphira

SAPHIRA: het nieuwe huismerk van Cosymax

Cosymax verdeelt SAPHIRA!

De Dode Zee bevat 26 essentiele mineralen. De unieke eigenschappen van deze mineralen voeden de hoofdhuid, activeren de bloedcirculatie en werken ontspannend. Deze mix van mineralen herstellen het haar en beschermen het tegen de schadelijke invloeden van het milieu. De vaste mineralen worden gemakkelijk opgenomen waardoor uw haar gezond, glad en sterk blijft.

MINERAL MUD wordt direct onttrokken uit de diepten van de Dode Zee. Het is een diep verzorgend masker met 26 essentiele mineralen gecombineerd met pure keratine.

KERATIN MOISTURIZING SHAMPOO is een vochtinbrengende shampoo voor normaal tot droog haar. De shampoo is sulfaatvrij en verrijkt met 26 actieve Dode Zee mineralen en pure keratine. KERATINE MOISTURIZING CONDITIONER is de volgende belangrijke stap in de verzorging.

MINERAL TREATMENT SHAMPOO is een shampoo voor gekleurd en chemisch behandeld haar. De shampoo is vrij van natriumlaurylsulfaat en bevat de actieve Dode Zee mineralen die het haar beschermen en hydrateren. MINERAL TREATMENT CONDITIONER is de volgende belangrijke stap in de verzorging.

SAPHIRA biedt een breed assortiment kappersartikelen met exclusieve care- en stylingproducten , bestemd voor de professionele salons over de hele wereld. We zien elk product als een kunstwerk, zorgvuldig ontworpen naar de vraag van de klant met inbegrip van kwaliteit, gebruiksgemak en design.

Het proces van ontwikkeling tot productie en verpakking bevat een verscheidenheid aan kwaliteitscontroles. Door het uitvoeren en controleren van het gehele proces,van het idee tot het eindproduct, garanderen wij hoogwaardige ingrediënten, prachtige verpakkingen en gezonde werkomstandigheden.

We weten dat dit de sleutel is tot succes!

SAPHIRA  bevat een breed gamma aan styling producten. Of u nu van een zacht en flexibel kapsel houdt, of een meer gecontroleerd kapsel of iets daar tussenin, er zijn altijd producten die bij u passen.